Veel gestelde vragen

Hoe kom ik op het eiland?

Dat kan via Rederij Doeksen in Harlingen, Friesland.

Hoe kom ik bij het park?

Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u een fiets huren bij Zeelen u kunt de bus nemen naar Midsland Noord, klik hier voor de bustijden. Of u kunt een taxi nemen, bijvoorbeeld bij Taxi Bakker, deze staan voor u klaar op de haven.

Als ik met de bus kom, bij welke halte stap ik uit?

Halte Zeelen, met de bus richting Midsland Noord.
Ons adres is Noordlandweg 16.

Kan mijn bagage ook naar het park gebracht worden?

Nee, dat bieden wij niet aan. U zou dat wel kunnen regelen met een taxi en wanneer u een fiets huurt bieden verschillende fietsverhuurders vaak aan uw bagage naar uw verblijfplaats te brengen en op te halen.

Als de fietsenverhuurder mijn bagage brengt waar vind ik mijn bagage dan op het park?

In de bagagedepot recht tegenover de ingang.

Is er een bagagekar aanwezig op het park?

Ja, in de bagagedepot recht tegenover de ingang staan 2 bagagekarren die u kunt gebruiken.

Behoor ik mij te melden bij aankomst?

Nee, u kunt direct naar uw caravan toe.

Waar kan ik de caravan vinden waarin ik verblijf?

Uw caravan kunt u vinden op de plattegrond op de voorpagina van deze website of op de 2 plattegrondsborden op de camping.

Waar is de caravansleutel?

De sleutel van uw caravan ligt waarschijnlijk omme nabij de caravan. Dit kunt u terug vinden in uw huurcontract.

Waar kan ik linnen huren?

Hearlik Sliepe brengt uw linnen in de caravan en heeft naast (kinder) linnen ook handdoeken en keukendoeken.

Waar kan ik vlakbij het park een supermarkt vinden?

Op 6 minuten lopen is er een mini kampwinkel. De dichtstbijzijnde supermarkt, de Coop, vindt u in het dorp Midsland. Bij deze supermarkt kunt u uw boodschappen online bestellen. In het dorp Formerum zit de Jumbo

Kan ik in de buurt een fiets huren?

Ja, op 6 minuten loopafstand bevindt zich een fietsenverhuurder, Zeelen.

Waar bevindt zich de VVV?

Op West Terschelling, zo’n 25 minuten fietsen vanaf het park, zit het VVV-kantoor aan de haven. Bekijk hier de website van VVV-Terschelling.

Hoe kom ik erachter wat er te doen is op Terschelling?

Dat kunt u vinden in de Sjouw, een krant die te vinden is bij elke supermarkt en boekenwinkel. Tevens hebben we een weekblad ‘De Terschellinger’. Ook daarin vindt u naast het eilandernieuws aankondigingen wat er de komende tijd zal plaats vinden. Tevens hebben we in onze bagagedepot folders en flyers hangen.

Is er een bibliotheek op het eiland?

In Midsland tegenover de bushalte ‘VMBO’ is er een bibliotheek, ook voor gasten. Naast de reguliere uitleningen kunt u ook gebruik maken van computers, wifi en printen.

Wat zijn de noodnummers?

Voor de noodnummer klikt u hier.