Familiepark

Welkom op ons park!

Graag het park stapvoets betreden, scooters aan de hand en honden aan de lijn. Auto’s op de parkeerplaats tussen de lijnen parkeren en de (fietsen)dragers van de auto’s verwijderen. Recht tegenover de ingang bevindt zich een grote berging (depot) waarop een plattegrondbord met het parkreglement hangt (deze is ook op de website te vinden).


U hoeft zich niet te melden bij de receptie. Met uw verhuurder heeft u o.a. een afspraak gemaakt over de sleutelbeheer, zie uw huurcontract. De wifi-code vindt u in uw caravan/huurcontract. Bij defect in en om uw caravan graag contact opnemen met de verhuurder van de caravan. Voor storing van elektra, gas, tv, water en/of wifi kunt u ons bellen. Zie de contact gegevens op de pagina contact.


In de dependance tegenover de ingang bevindt zich een afvaldepot en een bagagedepot. In het afvaldepot kunt u uw afval gescheiden deponeren. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen glas (waarin in de deksel een opening zit), papier en huishoudelijk afval.


Naast het afvaldepot vindt u ons bagagedepot. Als u een afspraak heeft gemaakt met de fietsverhuurder kunt u hier uw bagage vinden en plaatsen voor de terugreis. Bij het bagagedepot vindt u twee bagagewagens. Tevens hebben we hier informatieposters hangen over onder andere wat er te doen is op Terschelling en een folderrek.


Vriendelijk verzoek om uw etenswaren niet onbeheerd achter te laten want dit veroorzaakt overlast van meeuwen.


Grofvuil, zoals tuinmeubilair kunt u op de aanhanger bij ons woonhuis plaatsen. Snoeiafval kunt u op een kipper legen. Deze is ook te vinden bij ons woonhuis.


Op het park bevindt zich:
– 1 wasmachine
– 1 droger
– 1 centrifuge


Het gebruik van de wasmachine kost €5. Het gebruik van de droger kost €2,50. En het gebruik van de centrifuge kost €0,50 . Om de machines te gebruiken heeft u een wasmunt en/of drogermunt nodig. Deze kunt u verkrijgen bij de receptie.


Voor het gebruik van de wasmachine en wasdroger gelden de volgende regels:

– Zelf wasmiddel meenemen,
– Geen wasverzachter gebruiken,
– Voor gebruik van de droger graag het stoffilter leegmaken,
– Na gebruik van de wasmachine de rubberrand schoonmaken.


Verwacht u post? In onze gasten brievenbus tegenover onze dependance kunt u zelf kijken of uw post gearriveerd is.

Wij wensen u een fijn verblijf op ons park!