Over ons

Wij zijn Jan en Deborah Terpstra en runnen dit bedrijf samen met onze 3 kinderen. In de Oerol van 2015 konden we het bedrijf overnemen en zijn we met een frisse start begonnen. Naast het runnen van het park werken we beiden bij een ander bedrijf. De upgrading van het park doen we vooral in de winter. Zo zijn er in de winter van 2015-2016 8 á 12 caravans versleept, afgevoerd en weer neergezet.

De werkzaamheden voeren wij zelf uit. De douches zijn eruit gegaan waardoor we onder andere meer opslag hebben voor machines. We maaien het terrein zelf en in de toekomst willen we ook de tegelpaden zelf schoonmaken. De wasserette is er alleen nog om kleding te wassen We zijn nog bezig om de wasserette verder te veranderen. Ook de speeltuin is al deels onder handen genomen. De caravans zijn aan de onderkant dichtgemaakt. We hebben een tegelpad omgezet en twee kleine inritten veranderd. Er zijn bergingen geplaatst naast de caravans en we hebben een afval- en bagagedepot gerealiseerd. Afgelopen voorjaar is de bestrating aan de westkant van de parkeerplaats opnieuw bestraat.

We zijn overgestapt op de digitale wereld, zoals de facturatie, nieuwsbrieven en contacten. Nu is er ook een website. Daarnaast denken we aan een eigen kanaal op tv en een info app.

Wat we verder de afgelopen jaren nog allemaal aangepakt; bestrating bij de bergingen, buitenlampen geplaatst, afvoer hemelwater, putjes gelegd, snoeien, aanplanten van elsen, kozijnen vervangen van de wasserette, wegbewijzeringsborden/infoborden, hekwerk vervangen, inzaaien parkeerplaats en zo gaan we dus nog even door.

Zo als u leest doen we ieder jaar wat en proberen we bij te blijven met al het onderhoud en up to date te blijven naar ons eigen inzicht, wat het beste bij ons en het park past.

Historie

In 1971 werden er op dit veld (1,5 hectare) houten huisjes neergezet en verhuurd. Na de zomer werden deze afgebroken en in het voorjaar weer opgezet. De huisjes werden vervangen door caravans. Deze werden in het voorjaar neergezet en voor de winter verreden naar het zwembad op West-Terschelling. In het (lege) zwembad werden allerlei caravans ter stalling geplaatst. Op het veld waren wc’s, douches en schapen. Vuilnis werd nog in een blikken emmer geplaatst en wekelijks opgehaald met paard en kar.